Çiltoprak İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak,kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmeyi sağlamaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; - Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, - Bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını, - Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 07.20-17.10
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İlçeden köye ulaşım öğrenci servisleri ile sağlanmaktadır. Öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: TEDGÜÇ Spor Kulübü olarak okulumuz sportif etkinliklere katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ciltoprakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çiltoprak İlkokulu

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçeye bağlı köy (Büyükşehir belediyesine bağlandıktan sonra mahalle olarak geçmektedir)

Adres - Çiltoprak İlkokulu

Ulaşım Ulaşım özel araçlar ile sağlanmaktadır. Öğretmenler için servis imkanı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 60 km, ilçeye 20 km uzaklıktadır.